Over Crystalsound Products
Crystalsound Products is in het jaar 2013 begonnen met het creeren van harmonizers en lichtringen,maar is 2 jaar daarvoor al ontstaan als Crystalsound met het geven van kristallen klankschaal helingen, zowel individueel als in groepsverband.

Wij van Crystalsound Products waren in april van het jaar 2013 op de energieweek van Centre Lothlorien in Foulain Frankrijk waar tot voorheen eens per jaar allerlei wetenschappers op het gebied van energie samenkwamen om nieuwe uitvindingen te laten zien.

Tussen deze wetenschappers zat ook de heer Luc van der Lee (de ontwikkelaar van de torus harmonizer)die ons die week de harmonizer introduceede. Wegens onze achtergrond in heilige geometrie, waren wij vrijwel meteen geinteresseerd in deze hele mooie energie opschoners.

Na een aantal gesprekken met Luc en veel onderzoek naar het werk van Slim Spurling de uitvinder van de lichtringen en de originele harmonizers (www.slimspurling.com), zijn wij zelf aan de slag gegaan om harmonizers en lichtringen te gaan leren maken, na ruim een half jaar oefenen kwamen eindelijk de eerste goede 100% werkende Crystalsound harmonizers en lichtringen op de wereld.

In samenwerking met Centre Lothlorien zijn we de harmonizers en lichtringen gaan aanbieden op Centre Lothlorien en zijn wij op beurzen gaan staan, waaruit bleek dat de interesse in en behoefte aan harmonizers en lichtringen erg groot was in europa, waardoor het idee ontstond om ook dan maar workshops te gaan organiseren om mensen zelf een harmonizer te laten leren maken en of om hoe om te gaan met harmonizers en lichtringen.

Inmiddels worden de Crystalsound Harmonizers en Lichtringen door de hele wereld verkocht en in een aantal landen geven wij workshops waaronder Nederland, Fankrijk, Japan.