Nieuwe Aarde Harmonizer


Nieuwe Aarde Harmonizer
Ga door naar de producten
De afgelopen duizenden jaren heeft de aarde in het dierenriem teken steenbok gestaan. Sinds 21 december 2012 is de aarde in een nieuw dierenriem teken komen te staan: dat van de waterman, wat veel veranderingen met zich mee brengt. Dit wil zeggen dat we met de aarde in een andere, hogere energie terecht komen.
De frequenties zijn aan het veranderen, ons bewustzijn is aan het veranderen, en het bewustzijn van moeder aarde is ook aan het veranderen. Dat is op het moment goed zichtbaar op de aarde; neem bijvoorbeeld het geld systeem wat op springen staat, het wereld voedsel probleem, onze manier van energie opwekken zijn allemaal van een heel oud systeem dat ons als mensheid niet meer dient, en vraagt om verandering.

Op het moment zitten we dus in de overgangsperiode waar de oude en nieuwe frequenties zich gemengd hebben met elkaar, wat ongeveer tot eind 2016 duurt en dan zijn we volledig in de nieuwe frequenties en hogere energieŽn.

Ongeveer 20% van de mensheid is zich bewust van deze verandering en gaat mee in de flow van de verandering. De andere 80% is zich er niet bewust van en leeft op het moment in chaos met zichzelf omdat deze mensen niet snappen wat er gaande is.

Om dit proces van verandering te vergemakkelijken hebben wij van crystalsound products de harmonizer een upgrade gegeven om de hogere energie en nieuwe frequenties makkelijker te laten integreren in het fysieke en spirituele systeem van de mens en de aarde.

De standaard versie van de harmonizer heeft 6 licht-ringen en staat in het geometrische patroon van de seed of life. De nieuwe aarde harmonizer heeft 8 licht-ringen en staat in het patroon van een 8 puntige ster, waardoor hij 2 maal sterker is dan de standaard harmonizer. De nieuwe aarde harmonizer zet kanalen open naar de nieuwe frequenties en hogere energieŽn, zodat het helderder wordt wat het nieuwe precies inhoudt en om de hogere energieŽn en nieuwe frequenties makkelijker toe te laten in het fysieke en spirituele systeem.