Lichtringen


Lichtringen
Ga door naar de producten
Na vele jaren onderzoek bij de piramides van Gizeh in Egypte en de piramides van de oude volken in Zuid-Amerika hebben verschillende wetenschappers ontdekt dat de piramides uit vaste wiskundige “Cubit”maten zijn opgebouwd.
Door met deze maten te experimenteren met koper is uitvinder Slim Spurling erachter gekomen dat door een koperdraad te twisten en met elkaar terug te verbinden (in een bepaalde Cubitmaat) er een sterk lichtveld ontstaat dat heel heilzaam is voor mens en materie. Het lichtveld verminderd vele negatieve effecten van elektromagnetische bronnen of schakelt deze volledig uit. Ook de door mensen uitgezonden negatieve emoties en mentale energie worden verminderd, met een aantoonbare aanzienlijke vermindering van stress. De lichamelijke en geestelijke draagkracht (bestendigheid) van de mens nemen merkbaar toe. Het welzijn en de levensvreugde worden door de invloed van de ringen verhoogd.

Bij de licht-ringen werken we met twee verschillende cubit maten:

De Sacred Cubit-ringen werken vooral op het fysieke vlak (aardse materie)
De Sacred Cubit-ringen zijn in de maten:
-1/2 Cubit: diameter: 8,40 cm
- 1 Cubit: diameter: 16,80 cm
-1 ˝ Cubit: diameter: 25,20 cm
- 2 Cubit: diameter: 33,60 cm
-3 ˝ Cubit: diameter: 59,00 cm

De Lost Cubit-ringen werken vooral op het spirituele en mentale vlak (kosmisch)
De Lost Cubit-ringen zijn in de maten:
-1/2 Cubit: diameter: 9,20 cm
- 1 Cubit: diameter:18,40 cm
- 1 ˝ Cubit: diameter: 27,70 cm
- 2 Cubit: diameter: 37,00 cm
-3 ˝ Cubit: diameter: 69,00 cm

wat is en doet een licht-ring nu precies

Een lichtring is een oneindige bron van energie, die niet elektrisch nog magnetisch is, de energie die de ring creeert is helend voor alle levensvormen op de aarde. Het is een super conductor.
Ze neutraliseren elktro- magnetische velden. Ze zorgen voor coherentie in chaos, en creeen een meetbaar zwaartekracht effect.

Een ring gemaakt van de sacred cubit produceert een frequentie van 144mhz wat de harmonische frequentie is van de materiele ( fysieke) wereld.
Door bijvoorbeeld in een ring te gaan staan (3˝ cubit ring) worden alle frequenties die niet harmonieus zijn omgezet naar de harmonische frequentie van 144mhz, waardoor in ongeveer 20 min tijd je totale fysieke systeem hersteld wordt.

Je kan bijvoorbeeld ook een glas water in een ring zetten of ringen om de waterleidingen doen om het water zachter te maken en de volle potentie aan de watermoleculen terug geven.
Je kan de ringen ook gebruiken om de elektra leidingen om van chaotisch stroom geordend stroom te maken, waardoor het energie verbruik omlaag gaat en de elektromagnetische velden vanuit lampen en stopcontacten verminderd wordt.

Een ring gemaakt van de lost cubit produceert een frequentie van 177mhz wat de harmonische frequentie is van de spirituele (emoties, gevoel, gedachtes, chacra's, auraveld) wereld.
Door bijvoorbeeld in een ring te gaan staan (3˝ cubit) worden alle chakra's geactiveerd, het aura veld wordt volledig schoon gemaakt, langlopende emotionele problemen worden opgelost, en het loslaten van oude gedachten patronen en programma's wordt makkelijker.

GDV foto van een 144mhz sacred cubit ring

GDV staat voor Gas Discharge Visualization techniek (Kirlian fotografie) en wordt ook wel aurafotografie genoemd. Met de GDV-camera ontwikkeld door professor Korotkov is het mogelijk om direct energievelden (aura’s) waar te nemen.