Kristallen Klankschalen Healingen


Healingen

Healingen worden gegeven in groepsverband of individueel. Bent u ge´ntresseerd in in een healing? Dan kunt u contact opnemen via de CONTACT pagina

Kristallen schalen

Bij het horen van het indringende en mysterieuze geluid van de kristallen klankschalen, worden diepe oergevoelens en herinneringen uit lang vervlogen tijden opgeroepen.
Tegelijkertijd lijken ze door te dringen tot de essentie van de menselijke ziel. Hoe kunnen we verklaren wat het is? Is het misschien het kristal waar de schalen van gemaakt zijn? Is het een roep uit het verleden? Is het onze verbondenheid met de bron van onze schepping? Alles wat beweegt vibreert, van de kleinste molecuul tot het universum zelf. Zo lang als het trilt, maakt het een bepaald geluid. We kunnen geen geluid waarnemen wanneer zich dit onder of boven onze gehoordrempel bevindt. Het menselijke oor kan geluidstrillingen waarnemen tussen de 20 en 20.000 keer per seconde, hoewel we ook geluiden kunnen ervaren door middel van onze huid en botstructuur en eigenlijk met ons hele lichaam.

Wat is Kristal?
Kristallen zijn versteend water, ontstaan wanneer water als element bloot komt te staan aan bepaalde condities zoals druk, temperatuur en energie. Als kristal is het element in staat zich te ontplooien als een zelfstandig en gestructureerd wezen. Kiezelaarde gecombineerd met water vormt kwartskristal. Kwartskristallen bezitten vele fysieke eigenschappen. Ze versterken, veranderen, focusseren, transporteren en slaan energie op. We kunnen hiervan de resultaten zien in microfoons, radio- en televisieapparatuur, klokken, laserinstrumenten en computers om er maar enkele te noemen.
Ook onze lichamen zijn kristalachtig qua structuur. Wanneer iets werkt met kristallen ontstaan er diepgaande effecten op organen en cellen, evenals de bloedcirculatie, endocrien en het stofwisselingssysteem.
Gedachten zijn energievormen. Wanneer deze gedachtenenergie laten reageren op een kristal, worden deze gedachten veranderd tot een meer evenwichtige vorm. Door deze veranderingen in hersenfrequenties kan er veranderingen in het bewustzijn ontstaan. Dus tot zover blijkt dat de kracht van positief denken, gecombineerd met het gebruik van kristallen heeft gezorgd voor opmerkelijke vormen van genezing.

Wat zijn kristallen klankschalen?
Kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99.992% pure samengedrukt kwarts en verhit tot ongeveer 4000 graden celcius in een centrifugerende mal.